Nieuwe Carrefour Market in de commerciële ruimte van de nieuwbouw hoek Dascottelei en Van Den Hautelei

Zaventem, 24 november 2022 – Carrefour telt er vanaf vandaag een nieuwe Market bij. Met een lokaal aanbod aangepast aan de regionale wensen van de klanten, zetten twee dynamische franchisenemers hun beste beentje voor om met deze nieuwe buurtsupermarkt een prima service en een top aanbod met dagverse producten te leveren aan omwonenden, passageklanten en bewoners van de nieuwe appartementen.

Carrefour opent een nieuwe winkel op de plaats waar vroeger een Proximus-winkel stond, op de hoek van de Dascottelei en de Van Den Hautelei. Het voormalige telecomgebouw werd volledig afgebroken door een projectontwikkelaar die er een nieuw gebouw zetten met een zestigtal moderne appartementen en plaats voor een commerciële ruimte. Die ruimte wordt nu ingenomen door een gloednieuwe Carrefour Market. 

De winkel wordt beheerd door 2 dynamische franchisepartners die voorheen een beenhouwerij uitbaatten in Keerbergen. Ze zijn laaiend enthousiast om hun eerste supermarkt uit te baten en hun expertise als slagers mede ten dienste te stellen van hun klanten.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van 967m2 en telt 3 klassieke kassa’s en 4 zelfscanningkassa’s. Er werd heel wat aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2 en is er overal ledverlichting.

De winkel is ook makkelijk bereikbaar. Er is een ondergrondse parking aanwezig voor een zestigtal plaatsen waar je tot 2 uur gratis kunt parkeren. Er is een tramhalte nabij de winkel. Er komen ook een aantal plaatsen voor fietsen evenals laadpalen voor elektrische wagens.

De nieuwe Carrefour Market biedt heel wat producten van het huismerk Carrefour, een ruime biocorner, een brede waaier aan veggieproducten, producten van de wereldkeuken, dagelijks vers ter plekke afgebakken brood en kip aan ’t spit. Maar net zo goed is er vers geperst fruitsap, een koffie corner, een eigen beenhouwerij, een leuk aanbod voor snelle lunches en een groenten- en fruitafdeling. Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen en heel wat diensten zoals lotto, postzegels en kadokaarten.

Sinds 2018 werkt Carrefour samen met Too Good To Go. Voor € 3,99 koop je een verrassingspakket ter waarde van € 12 à 15 en geef je onverkochte producten een tweede leven.  Om milieuredenen, maar ook om de klanten de mogelijkheid te bieden producten tegen een zeer verlaagde prijs te kopen, zet Carrefour zijn partnerschap met Too Good To Go ook in deze winkel verder.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:

Van Den Hautelei 165 (hoek Dascottelei)

2100 Deurne 

Openingsuren:

Alle dagen van 8u tot 20u.

Gesloten op dinsdag

Franchisepartners:

Dimitri Pikaerts & Bart Ceusters

 

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.