Nieuwe Carrefour Market in de commerciële ruimte van de nieuwbouw hoek Dascottelei en Van Den Hautelei

Zaventem, 24 november 2022 – Carrefour telt er vanaf vandaag een nieuwe Market bij. Met een lokaal aanbod aangepast aan de regionale wensen van de klanten, zetten twee dynamische franchisenemers hun beste beentje voor om met deze nieuwe buurtsupermarkt een prima service en een top aanbod met dagverse producten te leveren aan omwonenden, passageklanten en bewoners van de nieuwe appartementen.

Carrefour opent een nieuwe winkel op de plaats waar vroeger een Proximus-winkel stond, op de hoek van de Dascottelei en de Van Den Hautelei. Het voormalige telecomgebouw werd volledig afgebroken door een projectontwikkelaar die er een nieuw gebouw zetten met een zestigtal moderne appartementen en plaats voor een commerciële ruimte. Die ruimte wordt nu ingenomen door een gloednieuwe Carrefour Market. 

De winkel wordt beheerd door 2 dynamische franchisepartners die voorheen een beenhouwerij uitbaatten in Keerbergen. Ze zijn laaiend enthousiast om hun eerste supermarkt uit te baten en hun expertise als slagers mede ten dienste te stellen van hun klanten.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van 967m2 en telt 3 klassieke kassa’s en 4 zelfscanningkassa’s. Er werd heel wat aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2 en is er overal ledverlichting.

De winkel is ook makkelijk bereikbaar. Er is een ondergrondse parking aanwezig voor een zestigtal plaatsen waar je tot 2 uur gratis kunt parkeren. Er is een tramhalte nabij de winkel. Er komen ook een aantal plaatsen voor fietsen evenals laadpalen voor elektrische wagens.

De nieuwe Carrefour Market biedt heel wat producten van het huismerk Carrefour, een ruime biocorner, een brede waaier aan veggieproducten, producten van de wereldkeuken, dagelijks vers ter plekke afgebakken brood en kip aan ’t spit. Maar net zo goed is er vers geperst fruitsap, een koffie corner, een eigen beenhouwerij, een leuk aanbod voor snelle lunches en een groenten- en fruitafdeling. Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen en heel wat diensten zoals lotto, postzegels en kadokaarten.

Sinds 2018 werkt Carrefour samen met Too Good To Go. Voor € 3,99 koop je een verrassingspakket ter waarde van € 12 à 15 en geef je onverkochte producten een tweede leven.  Om milieuredenen, maar ook om de klanten de mogelijkheid te bieden producten tegen een zeer verlaagde prijs te kopen, zet Carrefour zijn partnerschap met Too Good To Go ook in deze winkel verder.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:

Van Den Hautelei 165 (hoek Dascottelei)

2100 Deurne 

Openingsuren:

Alle dagen van 8u tot 20u.

Gesloten op dinsdag

Franchisepartners:

Dimitri Pikaerts & Bart Ceusters

 

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.