Nieuwe samenwerking tussen Decathlon en Carrefour België Een Carrefour BIO-hoek nu aanwezig in de Decathlon van Namen

Evere, 10 september 2020 - Vanaf 10 september 2020, ter gelegenheid van de start van het nieuwe schooljaar kunnen klanten een Carrefour BIO-hoek ontdekken in de Decathlon van Namen. De samenwerking tussen Carrefour en Decathlon ging begin mei van start tijdens de coronacrisis. Klanten konden producten van Decathlon ontdekken en kopen in alle Carrefour Hypermarkten. Bij deze nieuwe samenwerking wordt als test een deel van het Carrefour BIO-gamma aangeboden in een winkel van Decathlon.

De hoek van 25m² samengesteld uit houten materiaal biedt honderden referenties aan waarvan 10 in bulk evenals een selectie van producten uit het Carrefour BIO-gamma.

“Nu ons merk Carrefour BIO beschikbaar is bij Decathlon, kunnen we een oplossing bieden aan klanten die op zoek zijn naar gezonde en toegankelijke voeding”, Yassine Abou-Nouaim, Concept Manager BIO, Carrefour België.

"Als Decathlonners vinden we dat we een steentje moeten bijdragen aan de gezondheid van ieder. We willen een bewuste levensstijl promoten door middel van sport, maar ook door een gezonde en verantwoorde voeding. De Carrefour BIO-hoek die zich in een testfase bevindt is een van de mogelijkheden die we momenteel onderzoeken", Tom Bresmal, Project Leader Decathlon België.

Deze samenwerking met Decathlon biedt mooie toekomstperspectieven.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.