Nog beter dan vorig jaar: Carrefour presenteert een biologisch en gezond aanbod in haar supermarkt op de ‘DreamVille’-camping op Tomorrowland

  • Een rijk biogamma voor een gezonde snack of maaltijd
  • Alle basisproducten voor een geslaagd campingweekend
  • Openingsuren aangepast aan de festivalbezoekers

Voor het tweede jaar op rij is Carrefour België aanwezig op Tomorrowland met een heuse supermarkt. Hij bevindt zich op de Tomorrowland-camping ‘DreamVille’ en biedt een brede selectie van vers fruit en groenten, brood en sappen, evenals essentiële items voor festivalbezoekers, zoals zonnebrand- en hygiëneproducten.

Carrefour België en Tomorrowland bundelen ook dit jaar hun krachten met een trendy winkel met een vriendelijke sfeer op de Marketplace in het hart van de ‘DreamVille’-camping. Deze supermarkt biedt alles wat festivalgangers nodig hebben voor een succesvol weekend. Naast een brede selectie van verse en gezonde voedingsproducten die kadert in het Act For Food-programma, zullen kampeerders ook een verscheidenheid aan basisproducten vinden. Als ze thuis iets vergeten zijn of een hapje of een drankje willen, vinden ze het allemaal in de Carrefour-winkel!

Een aanbod met nadruk op bio

Onder de producten die verkrijgbaar zijn in de supermarkt, vinden bezoekers meer dan 140 bioreferenties. Deze omvatten maaltijdoplossingen zoals wraps, salades of broodjes, maar ook vruchtensappen, baguettes, vlees voor barbecues (worstjes, steaks, spiesjes), biologisch fruit in bulk, gazpacho, koekjes, gedroogd fruit of zelfs chocolade. Om afval te verminderen, zijn biologisch afbreekbare besteksets en kopjes gemaakt van maispoeder beschikbaar. Zo maakt Carrefour België het beste toegankelijk voor iedereen.

Naast het voedselaanbod zullen festivalgangers ook kampeeruitrusting vinden, zoals matrassen, tenten, sneakers, flip-flops, hygiëneproducten en zonnebrandmiddelen.

De Carrefour-supermarkt op de ‘DreamVille’-camping op Tomorrowland is open tijdens de twee weekeinden van het festival, op donderdag van 11 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts, op vrijdag, zaterdag en zondag van 8 tot 14 uur en op maandag van 8 tot 12 uur.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.