Oesters die vanzelf open gaan

Zeevruchten en verse vis bij Carrefour in de kijker voor de feestdagen

  • De maand december staat in de hypermarkten Carrefour in het teken van de zee met een ruime keuze aan 400 referenties

  • 21 referenties oesters voor het einde van het jaar

  • Klanten kunnen zeevruchten-, schaaldier- en sushischotels bestellen

Carrefour is werkelijk dé visspecialist onder de supermarkten. Naast referenties uit een duurzaam visbestand, biedt de retailer ook een tiental producten van haar eigen Kwaliteitsketen Carrefour (KKC) aan: mosselen, oesters, Ardense forel, zeebaars, zalm, goudbrasem en garnalen van Madagaskar. De producten van de Kwaliteitsketen Carrefour zijn authentieke producten die het resultaat zijn van duurzame partnerschappen. De productie gebeurt met respect voor het milieu en de producent krijgt een eerlijke prijs.

Een niet te vergelijken aanbod aan zeevruchten 

Carrefour is de enige detailhandelaar die fysiek aanwezig is op de vismarkten van Zeebrugge en Oostende. Zo kan de retailer de beste producten uitkiezen. Het is ook een garantie voor versheid: de vis die ‘s ochtends wordt aangekocht, ligt de volgende dag in de winkel. Professionele visverkopers snijden de vis in stukken om ze aan te bieden in de rekken of aan de verstoog waar klanten advies kunnen vragen en zelf hun porties kunnen uitkiezen. 

Zeevruchten en verse vis staan bij Carrefour in de kijker voor de feestdagen. Met haar 40 hypermarkten die elk over een toonbank met verse vis beschikken, is Carrefour de grootste aanbieder van vis in België.

De nieuwe voorgeopende Zeeuwse oesters van Carrefour: oesters die vanzelf opengaan

Voor het einde van het jaar innoveert Carrefour door Zeeuwse oesters aan te bieden die vanzelf opengaan. Een oplossing voor liefhebbers die niet graag oesters openen want deze Zeeuwse oesters zijn voorgeopend en eetklaar.

Het vooropenen van de oesters gebeurt door middel van een persproces onder hoge druk. Dit proces duurt een tot twee minuten. De uitdaging bestaat erin de oesters te openen zonder ze tijdens dit proces te beschadigen. De oesters worden vervolgens stevig gesloten door een sterke elastiek die elke schelphelft mooi bijeenhoudt. De consument verwijdert of snijdt het elastiekje gewoon door en kan meteen van de oester genieten. Zolang het elastiekje er omheen zit, is de oester even lang houdbaar als een ongeopende oester (ongeveer tien dagen).

21 referenties oesters zijn verkrijgbaar bij Carrefour tijdens de feestdagen: een assortiment van holle en platte oesters met als herkomst Frankrijk, Nederland of Ierland.

Onze beste promoties voor Kerstmis

  • Carrefour Voorgeopende Zeeuwse oesters 12st: €15,45 in plaats van €20,65. 

  • KKC Normandische oesters 12st: 6+6 of 8, €12 in plaats van €16,25.

  • Carrefour Platte Zeeuwse oesters 4/0 12st: 6+6 of €11,40 in plaats van €22,80

  • Carrefour Selection Ierse oesters 12st: €13,35 in plaats van €17,85.

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.