Ontdek de nieuwe Carrefour Express Koloniën, de eerste winkel van de nieuwe Express-generatie

  • Combinatie van buurtwinkel en restauratie
  • Veel ruimte voor restauratie: ter plaatse bereid, zelfbediening, om mee te nemen of te consumeren in de lounge
  • In lijn met Act for Food
  • Extra aandacht voor Bio

12 december 2019- Op 11 december opende een nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel, gesitueerd in het centrum van Brussel, op een steenworp van het Centraal Station, in de Koloniënstraat. Het is een winkel die vooral beantwoordt aan de behoeften van de klanten uit de kantoren in de omgeving. Deze nieuwe Express is de eerste van het nieuwe Express-concept. Hij benadrukt wat Carrefour kenmerkt: Act for Food, Bio en restauratie.

Het doel is om mee te gaan met de tijd en te voldoen aan de vraag van consumenten die steeds op zoek zijn naar snelle en gezonde maaltijdoplossingen. Naast het restauratieaanbod biedt deze Express producten die voldoen aan de dagelijkse behoeften van de klant.

De nieuwe Express biedt verschillende sferen op drie niveaus en een totale oppervlakte van ongeveer 200 m². Op de begane grond vinden klanten klassieke basisproducten. Op het eerste niveau zullen ze verleid worden door de verschillende maaltijdoplossingen: saladebar, warme soepen, ter plaatse bereide broodjes, verse pizza’s eveneens gemaakt ter plekke bereid en warme gerechten. En op de mezzanine kunnen ze in een warme, moderne en gezellige sfeer van hun maaltijden te genieten

Een unieke ruimte voor menselijke contacten

De moderne winkel straalt een gezellige en warme sfeer uit, met een tijdloze, authentieke en natuurlijke inrichting in de look van Act for Food. De frisse look creëert een unieke identiteit en laat ruimte voor ontdekking en plezier. Het urban-concept met een positionering tussen horeca en retail met toegankelijke prijzen is ideaal voor een pauze of om er te werken. Het aanbod is afgestemd op de personen die in een van de nabijgelegen kantoren werken pof in de buurt wonen, studenten, toeristen, reizigers en voorbijgangers. Mensen die in de nabijgelegen kantoren werken, kunnen ook hun bestelling plaatsen voor de lunch of een vergadering. De winkel heeft als doel het klanttraject te vereenvoudigen en biedt betaaloplossingen via self check-out kassa’s. Een aparte kassa is bestemd voor mensen die gaan eten in de mezzanineruimte.

Maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag, in een inspirerende omgeving

Klanten zijn steeds meer op zoek naar gezonde maaltijdoplossingen met kraakverse ingrediënten en ter plaatse bereid. Duurzaamheid speelt een alsmaar grotere rol in de keuze voor een evenwichtige voeding. De Carrefour Express-winkel van de nieuwe generatie speelt er duidelijk op in. Zo kan de klant kiezen uit een compleet en kwalitatief gamma aan smaakvolle en gezonde maaltijden en snacks, om ter plaatse, op kantoor of onderweg op te eten. De winkel wil praktische oplossingen aanreiken die snel geconsumeerd kunnen worden en bovendien nadruk leggen op nieuwe tendensen en milieuaspecten, zoals verantwoord eten, bio en gezondheid, weinig of geen verpakking en recycling. Deze aanpak kadert perfect in Carrefours ambities om het beste toegankelijk te maken voor iedereen en de verbintenissen die Carrefour aangaat in haar Act for Food-programma.

Smullen maar!

De klant heeft een uitgebreide keuze aan bereide maaltijden om van te watertanden: verrukkelijke soepen, knapperige pizza’s, belegde sandwiches, heerlijke ovenschotels, een gevarieerde salad bar in zelfbediening of het volledige gamma Lunch Time en Apéro Time. Dit wordt aangevuld met ter plaatse gebakken producten en een reeks bio-referenties in de bakkerijafdeling, een uitgebreid aanbod aan Carrefour Bio-producten en bio-noten of -granen beschikbaar in de bulkmuur, een grote keuze aan ter plaatse voorgesneden fruit, aromatische koffie in zelfbediening ook om mee te nemen, een waaier aan lokale producten met focus op Belgische specialiteiten, alsook fruitsappen, smoothies en andere dranken.

De consumptieruimte is open naar de winkel en biedt in een lounge-achtige omgeving, met comfortabele stoelen en tafels en een gratis wifi-verbinding. Dé plek om elkaar te ontmoeten, een babbeltje te slaan of samen te werken.

Carrefour Express doet het bijzonder goed: Carrefour België opende reeds 13 ​ buurtwinkels in 2019, en voor het einde van het jaar komen er nog vier winkels bij.

Klik hier voor enkele foto’s.

Uitbater:
Wim Bemé

Adres:
Koloniënstraat 58-60
1000 Brussel

Openingsuren:
Van maandag tot zaterdag van 7 tot 20 uur

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.