Opening Carrefour Express Oudenaarde: een extra grote buurtwinkel met een zeer uitgebreid assortiment

  • 650 m² verkoopoppervlakte met een zeer uitgebreid assortiment
  • Ruime openingsuren
  • Carrefour België zet haar expansie voort

10 juli 2019- Carrefour België opende op 3 juli een nieuwe Carrefour Express-winkel in Oudenaarde, in de nabijheid van het station. Ideaal bereikbaar en dus een winkel die beantwoord aan de specifieke behoeften van deze consumentengroep. Ze hebben vaak weinig tijd en willen toch lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden eten of nog gauw een cadeautje of bloemen kopen. De winkel is strategisch gelegen in de Jacob Lacopsstraat.

Een zeer uitgebreid assortiment dankzij de extra grote verkoopoppervlakte

Op een verkoopoppervlakte van 650 m² verwelkomen franchisepartner Stefanie Vander Kimpen en de 8 vaste medewerkers hun klanten. Deze vinden er een uitgebreide keuze aan gezonde maaltijdoplossingen voor ieder moment van de dag. Naast de klassieke belegde sandwiches en salades van het Carrefour Lunch Time- en Lunch Time BIO-gamma, kan de klant kiezen tussen gebraden kip, fruit, ter plaatse gebakken bakkerijproducten of een kopje koffie aan de koffiemachine. Bovendien staan een reeks handige diensten ter beschikking, zoals lottoproducten, iTunes- gsm en cadeaukaartjes of een assortiment bloemen.

Uiteraard is het winkelconcept aangepast aan de bewoners van de omgeving en de reizigers die zich van en naar het treinstation begeven. De winkel biedt een selectie aan vlees, gevogelte, vis, gluten- en lactosevrijeproducten en verse (bio-)groenten. Zo kan de klant een gezonde, smaakvolle en gevarieerde voedingskeuze maken, voor elk moment van de dag. Dit past perfect in het ‘Act for Food’-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten. De afdeling Wereldkeuken omvat voornamelijk een keuze aan producten uit de VS, Turkije en Oosterse landen. Natuurlijk ontbreken basis- en drogisterijproducten niet.

De klant betaalt in een handomdraai aan een van de vier klassieke kassa’s. Alle betaalmethodes worden aanvaard, inclusief contactloos betalen.

Energiezuinig

Carrefour besteedt in deze winkel ook aandacht aan het milieu en respect voor onze planeet. Zo werden nieuwe koelkasten op CO2-gas geïnstalleerd, met deuren op de koelmeubels om energieverlies te beperken. Ook de diepvriesdeuren zijn van een koudeluchtgordijn voorzien om zo weinig mogelijk koelte te verliezen. De verlichting gebeurt uitsluitend met full led, wat een 15% lager energieverbruik zal opleveren.

Ruime openingsuren

De ruime openingsuren maken deze winkel extra aantrekkelijk. De klant kan er terecht van maandag tot zaterdag van 7 tot 20 uur en op zondag van 8 tot 18 uur. De wekelijkse sluitingsdag is donderdag.

Adres:Jacob Lacopsstraat 18
9700 Oudenaarde

Franchisepartner:Stefanie Vander Kimpen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.