Opening van een nieuwe Carrefour Express in Roeselare

Zaventem, 26 juni 2024 – Inwoners van Roeselare worden uitgenodigd om de gloednieuwe Carrefour Express te ontdekken, waar kwaliteit, moderniteit en duurzaamheid samenkomen voor een prettige winkelervaring. Gelegen aan Noordstraat 115 in 8800 Roeselare, biedt deze nieuwe vestiging, onder leiding van franchisenemer Ana Munteanu, een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat voldoet aan de verwachtingen van alle klanten. Ze versterkt de lokale verankering van Carrefour en brengt waardevolle ervaring mee in het beheer van andere vestigingen.

Residentiële en studentenklanten

Gelegen in het hart van Roeselare verwelkomt deze Carrefour Express klanten op een verkoopoppervlakte van 225m², gericht op passanten, bewoners en studenten dankzij de nabijheid van scholen.

Winkelspecialiteiten

De winkel biedt een breed scala aan lokale producten, Carrefour-merkproducten, biologische en vegetarische opties. Ook zijn er producten in bulk, vlees, verse groenten en fruit, vers geperst sap, een assortiment lunchproducten en ter plaatse gebakken brood.

Aangeboden diensten

Naast kruidenierswaren biedt de winkel ook mooie bloemboeketten, perfect voor het decoreren van een interieur of als cadeau voor speciale gelegenheden. Deze Carrefour Express is uitgerust met traditionele kassa's en een milieuvriendelijk koelsysteem met CO2-deuren, wat het engagement van Carrefour voor duurzaamheid onderstreept.

Praktische informatie

  • Adres: Noordstraat 115, 8800 Roeselare
  • Openingstijden: Dagelijks geopend van 8u tot 20u
  • Franchisepartner: Ana Munteanu

Hieronder vindt u enkele foto's van de winkel.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.