Primeur in België: Lancering van Carrefour Reizen

Carrefour kondigt de lancering aan van Carrefour Reizen in België. Deze nieuwe dienst zal vanaf 1 december beschikbaar zijn en biedt vanaf de start aantrekkelijke en exclusieve aanbiedingen aan zoals -80% korting op verblijven en rondreizen. Tijdens de teasercampagne in de maand november hebben de eerste klanten zich al ingeschreven op het platform comingsoon.carrefourreizen.be. De website Carrefour Reizen is vanaf morgen toegankelijk voor iedereen: http://reizen.carrefour.be/

Aantrekkelijke en exclusieve aanbiedingen 

Deze nieuwe dienst van Carrefour wil het beste toegankelijk maken voor iedereen door een gevarieerd aanbod voor te stellen: citytrips, all-inclusive verblijven,skireizen, vakantiehuizen, campings en autoverhuur. Klanten hebben met andere woorden toegang tot een volledig aanbod. In de zon, aan zee of in de bergen wordt een veelvoud aan uitstapjes aangeboden: van schoolvakanties en last-minute vakanties tot een verblijf in pretparken, Disneyland Parijs en verschillende niet te missen "flash deals". 

Nabije en verre bestemmingen

Tijdens de lancering op 1 december zullen er al ongeveer 40 bestemmingen beschikbaar zijn zoals Frankrijk, de Verenigde Staten, Griekenland, Spanje, Tunesië, Mauritius, Dubai, Duitsland, Oostenrijk, de Bahama's, Canada, Kaapverdië, Cyprus, Costa Rica, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Ecuador, Finland, Guadeloupe, Indonesië, Ierland, IJsland, Italië , Jordanië, Kenia, de Maldiven, Malta, Marokko, Martinique, Mexico, Noorwegen, Oman, Portugal, de Dominicaanse Republiek,het Verenigd Koninkrijk, Saint-Martin, Senegal, Tanzania, Thailand ...

Klanten kunnen zowel vanuit België als vanuit andere Europese landen vertrekken: BRU (Brussel - BE) - CRL (Charleroi - BE) - ANR (Antwerpen - BE) - OST (Oostende - BE) - LIL (Lille - FR) - PAR (Parijs - FR) - AMS (Amsterdam - NL) - RTM (Rotterdam - NL) - MST (Maastricht - NL) - EIN (Eindhoven - NL) - LUX (Luxemburg - LU) - FRA (Frankfurt - DE) - AAH (Aken - DE) - DUS (Düsseldorf - DE) - NRN ( Weeze - DE).

Carrefour Reizen België

De dienst Carrefour Reizen België is in ons land een 100% online versie van Carrefour Voyages France;  In Frankrijk zijn er verschillende fysieke agentschappen. Het aanbod in België is aangepast aan Belgische klanten en is beschikbaar via een Franstalige en een Nederlandstalige website. Reserveren kan vanaf 1 december online (reizen.carrefour.be) en binnenkort ook telefonisch via een callcenter.

Een uitgebreid en gevarieerd aanbod

Hoewel Carrefour vooral bekend staat als distributeur, blijft het bedrijf haar aanbod diversifiëren. Naast deze nieuwe reisdienst die voor iedereen toegankelijk is, biedt Carrefour België al mobiele telefonie, een fotoafdrukdienst, een uitleendienst en Carrefour VISA-betaalkaarten aan.

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.