ScanMania is dit jaar nog sterker: Carrefour heeft geweldige promoties in petto en dankzij een leuke wedstrijd kunnen klanten goudstaven winnen

Zaventem, 25 september 2024 - Van 25 september tot 27 oktober herlanceert Carrefour België haar ScanMania-actie. Klanten kunnen een maand lang genieten van fantastische promoties en hun kans wagen om onweerstaanbare prijzen te winnen.

ScanMania staat garant voor ongelofelijke aanbiedingen. Vijf weken lang kunnen klanten genieten van promoties, zoals Spa 2+1 gratis (pakken van 6x1,5l), Pampers 2+2 gratis (premium- & harmony-gamma) of Lavazza 2+2 gratis (volledig assortiment).

5 goudstaven en duizenden andere prijzen

Klanten kunnen deelnemen aan een wedstrijd en hun kans wagen op indrukwekkende prijzen:

  • 25 miljoen bonuspunten (10 miljoen meer dan vorig jaar)
  • 50 droomreizen (vs 20 reizen in 2023)
  • 5 goudstaven van 250g (ongeveer 19.000 € per staaf)! 

In de stations van Antwerpen, Brussel en Luik kunnen reizigers op een innovatief 3D-scherm de prijs van het goud in real time volgen, net als op sommige schermen aan bushaltes.

“ScanDalouse” saus

Sauzenmaker DikNek, een van de lokale producenten van Carrefour, organiseert een photobooth-actie in enkele winkels. De klanten krijgen er de kans om hun “ScanDalouse“ saus te personaliseren.

“Maniac” van Michael Sembello

De campagne is te zien en horen op tv, radio, sociale netwerken, ….. Om deze campagne een lichte en ludieke toets te geven, gebruikt Carrefour het beroemde nummer “Maniac” van Michael Sembello in haar reclamespot. 

Website preview
Scanmania bij Carrefour
Maak kans op 5 goudstaven en zot veel andere prijzen! Ontdek Ontdek hier meer https://bonusland.win.carrefour.eu/nl/scanmania-2024
YouTube
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Woordvoerder, Carrefour

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.