Schaarbeek brengt een gloednieuwe Carrefour Express aan het licht.

Schaarbeek, 18 oktober 2023 - Goed nieuws voor de inwoners van Schaarbeek want vandaag opent een gloednieuwe Carrefour-Express haar deuren in het hart van de stad. ​ De nieuwe winkel, die uitpakt met een glazen dak voor extra veel lichtinval, komt in handen van een doorwinterde Carrefour franchisepartner die al drie andere winkels uitbaat in de buurt en dus al een sterke band heeft met de klanten uit de buurt.

Een oase van licht

Deze gloednieuwe winkel gelegen in de drukbezochte Koningsstraat, op slechts 300 meter van de Kruidtuin en het Koninklijk Circus, neemt de plaats in van een voormalig bankkantoor. Wat deze winkel echt bijzonder maakt, is het grote glazen dak dat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Wat het niet alleen aangenaam maakt om er te werken, maar ook om er te winkelen. Met een verkoopoppervlakte van 219 m² is deze nieuwe Carrefour Express een welgekomen winkelhalte voor residentiële klanten, voorbijgangers en studenten.

Alles handig bij elkaar om efficiënt te shoppen 

De winkel zal verschillende producten aanbieden, waaronder heel wat Carrefour huismerken. De klant krijgt er een ruime keuze aan biologische en vegetarische producten, een uitgebreide selectie groenten en fruit, maar ook een mooi vleesassortiment ​ en een heuse bakkerij afdeling waar elke dag ovenvers brood en koffiekoeken beschikbaar zijn. De klant kan er zowel versgeperst fruitsap en koffie krijgen als een keuze aan warme snacks voor een snelle en smakelijke lunch.

De nieuwe Carrefour Express in Schaarbeek biedt verschillende handige diensten aan zoals cadeaubonnen, verse bloemen, alsook een zone voor recyclage van batterijen, papier, karton en plastic. Klanten die het wensen kunnen beroep doen op thuislevering. ​ 

Met Gurkan Cekic die al drie andere Carrefour-vestigingen op zijn naam heeft staan, krijgt de klant een service van een ervaren franchisepartner die snel zal kunnen inspelen op de behoeften van nieuwe klanten. Door het diverse aanbod van producten en diensten belooft de nieuwe Carrefour-winkel in Schaarbeek een onmisbare plek te worden voor de buurtbewoners en voorbijgangers die op zoek zijn naar kwaliteit, versheid en gebruiksgemak.

Gurkan Cekic, de franchisepartner voor de nieuwe Carrefour-Express in Schaarbeek.
Gurkan Cekic, de franchisepartner voor de nieuwe Carrefour-Express in Schaarbeek.

Praktische informatie

Adres: Koningsstraat 2671030 Schaarbeek

Openingsuren: Elke dag van 7u - 20u. Gesloten op donderdag.

Franchisepartner: Gurkan Cekic


Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.