ShipTo, de personal shopperdienst van Carrefour België, nu ook beschikbaar in Brugge!

ShipTo, de personal shopperdienst van Carrefour België, nu ook beschikbaar in Brugge!

  • Uniek in België: levering van maandag tot en met zaterdag vanaf 90 minuten

  • Lanceringspromo’s: de promocode  BRUGGE21: Krijg 10€ korting op je bestelling van min 50€*

Maandag 13 december 2021 - De bezorgdienst ShipTo die reeds met groot succes in Brussel, Gent, Antwerpen, Luik en Bergen gelanceerd werd, breidt verder uit en is vanaf 13 december 2021 ook beschikbaar in Brugge. De Brugse centrumzone wordt van maandag tot en met zaterdag bediend. 

Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk ingegaan … het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar aan Carrefour om de consument te ontmoeten op de plek waar hij of zij het wenst: thuis, op kantoor, voor de sporthal …

Zo werkt het

De klant plaatst zijn of haar bestelling via de ShipTo-app. Daar heeft hij/zij de keuze uit ruim 8.000 referenties, waaronder een uitgebreid bio-gamma. De shippers ontvangen de bestelling en doen de boodschappen in de plaats van de klant bij de deelnemende Carrefour winkel. Vervolgens bezorgen ze alles bij de klant vanaf 90 minuten of in het gewenste tijdslot, dezelfde dag.

Lanceringspromo

De lanceringspromo is BRUGGE21 - 10€ KORTING op je eerste bestelling in de winkel Carrefour Express Brugge St. Katelijne en bij aankoop van min. 50€* (exclusief leveringskosten). Geldig tot 20/03/2022. 

*: 10€ KORTING op je eerste bestelling in de winkel Carrefour Express Brugge St. Katelijne en bij aankoop van min. 50€ (exclusief leveringskosten). Geldig tot 20/03/2022. Aanbieding enkel geldig in de app ShipTo na ingave van de promocode bij de bevestiging van je bestelling in ShipTo. Aanbieding enkel geldig per klant en per bestelling. Niet cumuleerbaar en niet geldig op leeggoed, alcohol, rookwaren, transportkaarten, telefoonkaarten, geschenkkaarten, postzegels, gemeentelijke vuilniszakken en andere wettelijke uitzonderingen.)

Download de ShipTo-app

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, één van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer dan 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, telt Carrefour nu 12 200 winkels in meer dan 30 landen. 

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.eu/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.