ShipTo, de personal shopperdienst van Carrefour België, nu ook beschikbaar in Brugge!

  • Uniek in België: levering van maandag tot en met zaterdag vanaf 90 minuten

  • Lanceringspromo’s: de promocode  BRUGGE21: Krijg 10€ korting op je bestelling van min 50€*

Maandag 13 december 2021 - De bezorgdienst ShipTo die reeds met groot succes in Brussel, Gent, Antwerpen, Luik en Bergen gelanceerd werd, breidt verder uit en is vanaf 13 december 2021 ook beschikbaar in Brugge. De Brugse centrumzone wordt van maandag tot en met zaterdag bediend. 

Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk ingegaan … het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar aan Carrefour om de consument te ontmoeten op de plek waar hij of zij het wenst: thuis, op kantoor, voor de sporthal …

Zo werkt het

De klant plaatst zijn of haar bestelling via de ShipTo-app. Daar heeft hij/zij de keuze uit ruim 8.000 referenties, waaronder een uitgebreid bio-gamma. De shippers ontvangen de bestelling en doen de boodschappen in de plaats van de klant bij de deelnemende Carrefour winkel. Vervolgens bezorgen ze alles bij de klant vanaf 90 minuten of in het gewenste tijdslot, dezelfde dag.

Lanceringspromo

De lanceringspromo is BRUGGE21 - 10€ KORTING op je eerste bestelling in de winkel Carrefour Express Brugge St. Katelijne en bij aankoop van min. 50€* (exclusief leveringskosten). Geldig tot 20/03/2022. 

*: 10€ KORTING op je eerste bestelling in de winkel Carrefour Express Brugge St. Katelijne en bij aankoop van min. 50€ (exclusief leveringskosten). Geldig tot 20/03/2022. Aanbieding enkel geldig in de app ShipTo na ingave van de promocode bij de bevestiging van je bestelling in ShipTo. Aanbieding enkel geldig per klant en per bestelling. Niet cumuleerbaar en niet geldig op leeggoed, alcohol, rookwaren, transportkaarten, telefoonkaarten, geschenkkaarten, postzegels, gemeentelijke vuilniszakken en andere wettelijke uitzonderingen.)

Download de ShipTo-app

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.