ShipTo, de personal shopperdienst van Carrefour België, nu ook beschikbaar in Eeklo!

  • Uniek in België: levering vanaf 120 minuten of op het tijdstip van uw keuze dezelfde dag

  • Lanceringspromo’s: 15€ korting op De volgende bestelling van min. 50€ met de  promocode EEKLO22

Evere, 19 april 2022 - De personal shopperdienst ShipTo van Carrefour België, die een groeiend succes kent in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik, Bergen, en Namen breidt verder uit en is nu ook beschikbaar in Eeklo. Winkelen was nog nooit zo gemakkelijk. 

Nu is het de beurt aan Eeklo om te genieten van de shopperdienst van Carrefour België. Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk binnengetreden: het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar Carrefour komt naar de consument toe, waar en wanneer hij of zij dat wil: thuis, op het werk, voor de sportschool, enz.

Thuis geleverd in een paar klikken 

Hoe doe je dat? Niets is makkelijker! Klanten downloaden de ShipTo-app, voeren hun leveringsadres in, selecteren de Carrefour-winkel, kiezen hun leveringsmoment en plaatsen hun bestelling. Zij kunnen hun bestelling laten leveren binnen een straal van 8 km van die winkel. Zij kunnen dan kiezen uit meer dan 10.000 beschikbare artikelen. Een "personal shopper" neemt dan de bestelling van de klant over, bereidt deze voor en gaat naar de kassa van de winkel om het ticket te genereren. Op dat moment ontvangt de klant een melding in zijn/haar app waarin hij/zij wordt uitgenodigd om verder te gaan met de betaling. Het extraatje? De personal shopper kan te allen tijde worden gecontacteerd voor vragen of om artikelen toe te voegen.

Partnerschap met Shopopop

Carrefour biedt de bezorgdienst aan via Shipto-bezorgers, maar ook via Shopopop, een participatief leveringssysteem.

Lancering promotie

Ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe dienst kunnen de inwoners van Eeklo en omgeving profiteren van een speciale aanbieding van 15 euro korting op hun eerste bestelling met de promotiecode EEKLO22 (geldig voor een minimale aankoop van 50 euro, exclusief verzendkosten, tot en met 30/09/2022). 

* Voorbereidings- en verzendingskosten bedragen € 5, maar zijn gratis voor bestellingen van meer dan € 75 of bij aankoop van bepaalde producten.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.