ShipTo, de personal shopperdienst van Carrefour België, nu ook beschikbaar in Gent!

shipto-1200x419.png
  • Uniek in België: levering van maandag tot en met zaterdag binnen de 90 minuten 
  • Milieuvriendelijke oplossing dankzij de levering met een elektrische bakfiets
  • Lanceringspromo’s: gratis levering en extra korting op de eerste levering

5 februari 2020- De fietsbezorgdienst ShipTo die reeds met groot succes in Brussel, Waterloo en Antwerpen gelanceerd werd, breidt verder uit en is vanaf 5 februari 2020 ook beschikbaar in Gent. De Gentse centrumzone wordt van maandag tot en met zaterdag bediend. Een citymanager en vier studenten staan in voor een vlekkeloze service.

 
 

Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk ingegaan … het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar aan Carrefour om de consument te ontmoeten op de plek waar hij het wenst: thuis, op kantoor, voor de sporthal …

Zo werkt het

De klant plaatst zijn bestelling via de ShipTo-app. Daar heeft hij de keuze uit ruim 10.000 referenties, waaronder een uitgebreid bio-gamma en sushi’s. De shippers ontvangen de bestelling en doen de boodschappen in één van de deelnemende Carrefour Markets. Vervolgens bezorgen ze alles bij de klant met een milieuvriendelijke elektrische bakfiets, en dit binnen de 90 minuten.

Wist je dat de bezorgers van ShipTo in 2019 maar liefst 11.000 bestellingen hebben verwerkt ​ en dat ze in de maand januari 2020 al meer dan 6.500 km met de fiets hebben afgelegd in Brussel en Antwerpen?

ShipTo is bovendien volledig in lijn met het Act for Food-programma van Carrefour België dat concrete acties biedt om op een duurzame wijze te handelen. De gebruikte elektrische bakfietsen zijn immers CO2-neutraal.

Lanceringspromo

De leveringskosten van 5 euro worden aangeboden tot en met 31 mei 2020 bij een aankoop van min. 20 euro. De klant ontvangt bovendien een extra voordeel: 10 euro korting op de eerste bestelling bij aankoop van min. 50 euro met de promocode EASY10.

Download de ShipTo-app

Ontdek de video hier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.