ShipTo, de personal shopperdienst van Carrefour België, nu ook beschikbaar in Namen en voor het eerst in maritieme levering.

1200X628_ShipTo_NL_2.jpg

Evere, 31 januari 2022 - De Carrefour ShipTo-bezorgdienst, die een groeiend succes in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik en Bergen geniet, blijft groeien en is nu ook beschikbaar in Namen. Winkelen was nog nooit zo eenvoudig, nu ook voor de inwoners van Namen. Schippers die op de Maas varen, zullen van de levering kunnen genieten vanaf 90 minuten na de bestelling zonder hun boot te verlaten: de winkel heeft het voordeel dat hij aan de oever van de rivier ligt.

Voortaan is het de beurt aan Namen om van de shopperdienst van Carrefour België te genieten. Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk binnengetreden: het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar Carrefour gaat naar de consument toe, wanneer en waar hij wil: thuis, op het werk, voor de sportszaal, en zelfs op zijn boot of binnenschip.

Thuis geleverd in een paar klikken

Hoe doe je ? Niets is makkelijker! De klant downloadt de ShipTo-applicatie, voert zijn leveringsadres in, selecteert de Carrefour-winkel, kiest zijn leveringsslot en plaatst zijn bestelling. Binnen een straal van 8 km van deze winkel kan het bezorgd worden. Vervolgens winkelt hij tussen de meer dan 10.000 beschikbare artikelen. Een "personal shopper" neemt dan de bestelling van de klant over, bereidt deze voor en gaat naar de kassa van de winkel om het ticket te genereren. Op dat moment ontvangt de klant een melding in zijn app waarin hij wordt uitgenodigd om verder te gaan met de betaling. Het extraatje ? De personal shopper is te allen tijde bereikbaar voor elke vraag of toevoeging van een artikel van de klant.

Een primeur voor Shipto: levering aan schippers voor de winkel

De Carrefour hypermarkt in Wépion ligt in een streek waar de pleziervaart bijzonder wijdverbreid is. Tussen Namen en Hastières zijn er namelijk niet minder dan vijf jachtclubs. De pier heeft het voordeel dat hij net achter de winkel ligt, waardoor boten die de Maas oversteken op deze handige plek, net voor een sluis, kunnen stoppen en hun boodschappen kunnen halen zonder zelfs van hun boot af te stappen. Deze dienst is gericht op schippers of grote binnenschepen die zo vermijden hun boot te moeten aanmeren en zich te organiseren om hun boodschappen te doen. Het enige wat zij hoeven te doen is het winkeladres in te voeren als afleveradres in de applicatie: Hypermarkt Carrefour Wépion - Chaussée de Dinant 1147 - 5100 Namur. Vervolgens hoeven zij alleen nog maar hun artikelen te kiezen en het tijdstip van hun passage bij de Carrefour van Wépion te specificeren om hun bestelling op te halen.

Lanceringspromotie

Ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe dienst genieten de inwoners van Namen van een speciale aanbieding van 15 euro korting op hun eerste bestelling met de promotiecode NAMUR22 (geldig voor een minimumaankoop van 50 euro, exclusief leveringskosten, tot en met 24/07/2022).

* De voorbereidings- en leveringskosten bedragen 5 €, maar zijn gratis vanaf 75 € aan aankopen.

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 705 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 180 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van 11.244 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 180 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van bijna 14.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 90,8 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 335.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.