ShipTo, de personal shopperdienst van Carrefour België, nu ook beschikbaar in Sint-Niklaas!

  • Uniek in België: levering vanaf 120 minuten of op het tijdstip van uw keuze dezelfde dag

  • Lanceringspromo’s: 15€ korting op De volgende bestelling van min. 50€ met de  promocode SINT-NIKLAAS22

Evere, 28 april 2022 - De personal shopperdienst ShipTo van Carrefour België, die een groeiend succes kent in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik, Bergen, en Namen breidt verder uit en is nu ook beschikbaar in Sint-Niklaas. Winkelen was nog nooit zo gemakkelijk. 

Nu is het de beurt aan Sint-Niklaas om te genieten van de shopperdienst van Carrefour België van de Carrefour market in de Boeckstraat. Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk binnengetreden: het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar Carrefour komt naar de consument toe, waar en wanneer hij of zij dat wil: thuis, op het werk, voor de sportschool, enz.

Thuis geleverd in een paar klikken 

Hoe doe je dat? Niets is makkelijker! Klanten downloaden de ShipTo-app, voeren hun leveringsadres in, selecteren de Carrefour-winkel, kiezen hun leveringsmoment en plaatsen hun bestelling. Zij kunnen hun bestelling laten leveren binnen een straal van 8 km van die winkel. Zij kunnen dan kiezen uit meer dan 10.000 beschikbare artikelen. Een "personal shopper" neemt dan de bestelling van de klant over, bereidt deze voor en gaat naar de kassa van de winkel om het ticket te genereren. Op dat moment ontvangt de klant een melding in zijn/haar app waarin hij/zij wordt uitgenodigd om verder te gaan met de betaling. Het extraatje? De personal shopper kan te allen tijde worden gecontacteerd voor vragen of om artikelen toe te voegen.

Partnerschap met Shopopop

Carrefour biedt de bezorgdienst aan via Shipto-bezorgers, maar ook via Shopopop, een participatief leveringssysteem.

Lancering promotie

Ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe dienst kunnen de inwoners van Sint-Niklaas en omgeving profiteren van een speciale aanbieding van 15 euro korting op hun eerste bestelling met de promotiecode SINT-NIKLAAS22 (geldig voor een minimale aankoop van 50 euro, exclusief verzendkosten, tot en met 30/09/2022). 

* Voorbereidings- en verzendingskosten bedragen € 5, maar zijn gratis voor bestellingen van meer dan € 75 of bij aankoop van bepaalde producten.

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 705 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 180 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van 11.244 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 180 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van bijna 14.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 90,8 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 335.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.