Simon Mako, 24, opent de deuren van Carrefour Express in Sterrebeek gericht op klantenservice en kwaliteitsproducten

Sterrebeek, 2 oktober 2024 – Een nieuwe Carrefour Express opent zijn deuren in Sterrebeek, waar klantenservice en kwaliteit centraal staan. Simon Mako gaat deze nieuwe uitdaging met veel motivatie en enthousiasme aan. Met zijn stevige ervaring in de retailsector is deze franchisepartner vastbesloten om een Carrefour Express te creëren die de verwachtingen van zijn klanten overtreft. Klanten zijn van harte uitgenodigd op de openingsdag op 2 oktober, waar diverse promoties en verrassingen hen te wachten staan.

Een enthousiaste jonge franchisepartner

Simon is een rustige en betrokken persoon die elke dag persoonlijk contact wil leggen met elke klant, dankzij zijn commerciële en vriendelijke benadering. Samen met zijn team biedt hij een warm en persoonlijk service, waarbij klanten altijd met een glimlach worden verwelkomd.

Een op maat gemaakt aanbod voor klanten: lokale, biologische en veggie-producten

De nieuwe Carrefour Express in Sterrebeek, met een verkoopoppervlakte van 180 m², creëert een gastvrije omgeving voor residentiële klanten en belooft een ontmoetingsplek te worden voor de buurtbewoners en voorbijgangers. Met een divers aanbod van producten en diensten, zoals lokale producten, producten van het merk Carrefour die kwaliteit aan een betaalbare prijs bieden, evenals biologische en veggie-opties, stelt het een gepersonaliseerd aanbod samen dat voldoet aan de verwachtingen van iedereen.

De winkel legt de nadruk op kwaliteit, versheid en gemak. Klanten kunnen er een breed scala aan dagelijkse benodigdheden en lokale specialiteiten vinden, evenals vers fruit en groenten, vruchtensappen en heerlijke ter plaatse gebakken viennoiseries en kip aan ’t spit.

Een breed scala aan diensten voor de klanten

Een ruime parkeerplaats voor de deur van de winkel zorgt ervoor dat klanten hun boodschappen onder de beste omstandigheden kunnen doen. Ze vinden er alles wat ze dagelijks nodig hebben of voor last-minute cadeau-aankopen: een mooi aanbod van bloemen, cadeaubonnen, chocolade en lokale specialiteiten. Klanten kunnen ook profiteren van een statiegeldautomaat en verschillende postdiensten via bpost. 

Carrefour Express Sterrebeek besteedt bijzondere aandacht aan duurzaamheid: het is uitgerust met een CO2-koelinstallatie en LED-verlichting.

Praktische informatie

Franchisepartner: Simon Mako

Openingstijden:

  • Van dinsdag tot zaterdag: van 7.00 tot 20.00 uur.
  • Op zondag en feestdagen: van 7.00 tot 20.00 uur.

Adres: Du Roy De Blicquylaan 3 - 1933 Sterrebeek

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.