Sint-Katelijne-Waver verwelkomt een nieuwe Carrefour Express 

Zaventem, 26 juni 2024 – Carrefour kondigt de opening aan van een nieuwe winkel gelegen aan Liersesteenweg 193 in 2680 Sint-Katelijne-Waver. Omringd door een dynamisch team zijn de franchisepartners, Peter Heylen en zijn vrouw Shery Mahamadi, verheugd en enthousiast om klanten te verwelkomen. Deze vernieuwde winkel, met een oppervlakte van 363 m², zal voorzien in de behoeften van de lokale residentiële klantenkring met een breed scala aan Carrefour producten en biologische producten, evenals lokale producten van leveranciers zoals De Drie Wilgen, Richie en Jefke.

Een Gevarieerd en Kwalitatief Aanbod

De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder:

Een bakkerij met de hele dag door ter plaatse gebakken producten.

Een breed scala aan verse groenten en fruit.

Vers Geperste vruchtensappen en een koffiemachine voor een smakelijke pauze.

Aanvullende en Praktische Diensten

Om de winkelervaring nog aangenamer te maken, biedt de winkel: 

Ruime parkeergelegenheid achter en naast de winkel.

Cadeaubonnen, telefoonkaarten en bloemen en weldra ook lotto.

Een Milieuvriendelijk Engagement

De nieuwe Carrefour in Sint-Katelijne-Waver onderscheidt zich door zijn inzet voor het milieu. Alle koelkasten zijn uitgerust met deuren en maken gebruik van CO2, waardoor de ecologische voetafdruk van de winkel wordt geminimaliseerd.

Toegankelijkheid en Gemak

Gelegen langs een drukke verbindingsweg, is de winkel ideaal gelegen voor voorbijgangers en forenzen pendelaars dankzij de ruime openingstijden. Deze strategische ligging vergemakkelijkt de toegang voor degenen die naar hun werk gaan of ervan terugkeren. De winkel is alle dagen open behalve op donderdag, en biedt zo maximale flexibiliteit aan zijn klanten.

Praktische informatie

  • Adres: Liersesteenweg 193, 2680 Sint-Katelijne-Waver
  • Openingstijden: van 7 tot 19u30 van maandag tot zaterdag en van 7 tot 19 uur op zondag. Op donderdag gesloten. 
  • Franchisepartners: Peter Heylen en zijn vrouw Shery Mahamadi

Hieronder vindt u enkele foto's van de winkel.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.