Spiksplinternieuwe Carrefour Market in Mol op Kruisven verwelkomt eerste klanten

Mol, 11 oktober 2023 - Carrefour-klanten die graag hun boodschappen doen in de Carrefour Market in Mol op Kruisven hebben er lang naar uitgekeken, maar nu is het eindelijk zover: de nieuwe Market, in het vernieuwde deel van het gebouw en met oriëntatie naar de Zuiderring, opent vandaag haar deuren! De winkel wordt uitgebaat door de groep Alma. Alle medewerkers staan paraat om de klanten in deze gloednieuwe supermarkt met open armen ontvangen. Met een oppervlakte van 3.300 m2 is deze winkel meteen een van de grootste Carrefour Markets in België!

Nog efficiënter en eenvoudiger boodschappen doen

Dankzij de overzichtelijke versafdelingen kunnen klanten in de Carrefour Market in Mol nu nóg efficiënter hun grote inkopen doen. Zo wordt in de bakkerijafdeling meermaals per dag brood afgebakken en kunnen vleesliefhebbers in de beenhouwerij en traiteur terecht voor hun vertrouwde kwaliteitsvlees. En sushi-fans kunnen genieten van een heerlijk aanbod dagverse, huisbereide sushi. De winkel biedt een uitgebreid assortiment bioproducten, vers fruitsap en er is een mooie plaats voorzien voor producten uit de wereldkeuken. Verder is er een ruim gamma aan kranten en tijdschriften en legt de winkel de nadruk op lokale producten, zoals de aardappelen van Raf Patat, of de vanillewafels van Mina. Bovendien kunnen klanten er terecht voor een mooi assortiment bloemen en kadokaarten. 

De Carrefour Market biedt ook een aantal handige diensten om het dagelijkse leven van haar klanten te vereenvoudigen. Zo kunnen ze via Carrefour Drive eenvoudig online hun boodschappen doen en die de dag erna ophalen aan de winkel. Er is een ruime parking voorzien. Geen tijd om in de week te winkelen? Geen probleem! De Carrefour Market is de hele zaterdag én zondag geopend. En de kinderen gaan vanaf nu graag mee winkelen, want voor hen is er een gezellige speelhoek voorzien.

Duurzaamheid als prioriteit

In de nieuwbouw op Kruisven in Mol heeft Carrefour concrete milieumaatregelen toegepast. Zo investeerde de retailer in ledverlichting, energiezuinige koelkastdeuren, een koelsysteem op basis van CO2 voor een zo veilig en ecologisch mogelijke koeling. Als kers op de taart is het groendak voorzien van zonnepanelen.


Praktische informatie

Adres: Kruisven, 40, 2400 Mol

Openingsuren:

Maandag > vrijdag: 8u - 20u

Zaterdag: 8u - 19u

Zondag: 8u - 17u

Franchisepartner: Groep Alma


Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.