’t Winkeltje van Beersel wordt nieuwe Carrefour Express

Beersel, 13 december 2023 – Goed nieuws vanuit Beersel, want vandaag opent Carrefour een nieuwe Express in deze Vlaams-Brabantse gemeente. ​ De winkel was door de inwoners al gekend als ‘t Winkeltje van Beersel, een typisch winkeltje voor last minute aankopen dat ook een pakketpunt was. ​ Voor deze last minute aankopen kunnen de Beerselaars vandaag zeker weer terecht in de nieuwe Carrefour Express op datzelfde adres. Dit geeft buurtbewoners de kans om opnieuw hun boodschappen te doen waar ze altijd al graag winkelden, met een uitgebreider aanbod aan handige én dagverse producten van het kwaliteitsmerk Carrefour.

Sterke lokale verankering

Al 10 jaar stond ‘t Winkeltje van Beersel elke dag klaar om de klant te helpen bij de dagelijkse boodschappen. De overgang naar Carrefour Express geeft de franchisepartners Elizabeth Gregoire en Serkis Yasulkal nu de kans om de klanten te voorzien van een uitgebreide keuze aan producten en een verbeterde winkelervaring, terwijl de vertrouwde sfeer, die ‘t Winkeltje van Beersel jaren kenmerkte, behouden blijft. Met een verkoopoppervlakte van 95m² is deze nieuwe Carrefour Express een welgekomen winkelhalte voor residentiële klanten.

Met “Liz en Kis” , krijgt de klant iedere dag een hartelijke en persoonlijke service en wordt hij verwelkomd met de glimlach. Door het diverse aanbod van producten en diensten belooft de nieuwe Carrefour-winkel in Beersel een onmisbare plek te worden voor de buurtbewoners en voorbijgangers die op zoek zijn naar kwaliteit, versheid en gebruiksgemak.

Elizabeth Gregoire et Serkis Yasulkal
Elizabeth Gregoire et Serkis Yasulkal

Aandacht voor verse producten

De nieuwe Carrefour Express zal allerlei producten aanbieden, waaronder heel wat Carrefour huismerken. De klanten kunnen er terecht voor een mooiekeuze aan biologische en vegetarische producten, een uitgebreide selectie groenten en fruit, beenhouwerij en een bakkerij-afdeling waar elke dag ovenvers brood en koffiekoeken beschikbaar zijn. Naast verse koffie is er ook een keuze aan warme snacks voor een snelle en smakelijke lunch.

Bovendien biedt de winkel verschillende handige diensten aan zoals cadeaubonnen en verse bloemen. Ook de pakketdienst blijft beschikbaar. De nabije parking zorgt voor extra gebruiksgemak. ​De Carrefour Express zal elke dag open zijn tussen 7u en 20u. Carrefour benadrukt dat dit winkelformaat extra handig is voor de dagelijkse benodigdheden, maar ook en vooral voor de last minute boodschappen tijdens de feestdagen of wanneer men onverwacht bezoek over de vloer krijgt!

Nieuwe Carrefour Express van Beersel legt klanten in de watten

Allendaarheen op 13 december! Om de klanten te bedanken voor hun jarenlange trouw is er een speciale welkomstaanbieding gepland tijdens de opening op 13 december 2023. Bij aankoop van minstens €10 zullen klanten kunnen genieten van een exclusieve aanbieding, naast dagelijkse speciale promoties!

 


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.