Takeaway.com en Carrefour rollen samenwerking in België verder uit

Brussel, 17 oktober 2023 - Na een succesvol pilootproject in Brussel breidt Takeaway.com haar bezorging van boodschappen aanzienlijk uit in samenwerking met supermarktketen Carrefour België. Vanaf deze week zullen Carrefour en Takeaway.com hun klanten leveren in Antwerpen, Brussel, Genk, Gent, Hasselt en Luik, vanuit 25 supermarkten Carrefour Market en Express. En daar komen er dit jaar nog bij. In elke winkel kunnen meer dan 1.000 producten - van fruit en groenten tot huishoudelijke producten - via Takeaway.com besteld worden.

De samenwerking met Takeaway.com past helemaal binnen het ecosysteem van boodschappen dat Carrefour België wil aanbieden aan haar klanten.

Zoals ons fysieke winkelpark met de 3 formaten Hyper, Market en Express beantwoordt aan de verschillende behoeften en aankoopmomenten van onze klanten, zo hebben we ook verschillende onlinediensten,” zegt Jan Pollier, Directeur Digital & e-commerce van Carrefour België. “Carrefour Drive is er voor afhaling in de winkels, Carrefour Delivery voor levering aan huis en Quick Commerce voor snelle leveringen aan huis. En het is daarbinnen dat deze samenwerking past.” Hij vult aan: "In elke winkel willen we een breed assortiment aanbieden van verse producten zoals vlees, vis en groenten tot verzorgings- en onderhoudsproducten. De klanten kunnen kiezen uit meer dan 1.000 producten - 90% voeding en ongeveer 10% andere producten.”

Takeaway.com, de pionier van de maaltijdbestelplatformen in België die al meer dan 15 jaar op de markt is, is blij dat het deze samenwerking met Carrefour verder kan uitrollen na een succesvol testproject in Brussel.

We zetten ons in om onze consumenten keuze en gebruiksgemak te bieden en we geloven echt dat de levering van boodschappen een geweldige aanvulling is op de service die we bieden. Hierdoor kunnen klanten in heel België naadloos een breed scala aan producten bestellen via ons platform, die worden geleverd door onze brand ambassadors", aldus Siska De Lombaerde, Country Director Belux bij Takeaway.com.

 

Over Just Eat Takeaway.com

Just Eat Takeaway.com (LSE: JET, AMS: TKWY) is wereldwijd een toonaangevende online marktplaats voor de bezorging van eten, in België bekend als Takeaway.com. Het bedrijf, met zijn hoofdkantoor in Amsterdam, richt zich op het verbinden van consumenten en partners via het platform. Met meer dan 679.000 aangesloten partners wereldwijd, biedt Just Eat Takeaway.com klanten een breed aanbod van eten en retail. Just Eat Takeaway.com werkt voornamelijk samen met bezorgrestaurants. Daarnaast biedt het zijn eigen bezorgdiensten aan voor restaurants en retailpartners die niet zelf bezorgen.

Het bedrijf is snel gegroeid naar een van de grootste eten-bestelsites ter wereld. Het is actief in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Canada, Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Nieuw-Zeeland, Polen, Slowakije, Spanje en Zwitserland.

Meer informatie op de corporate website: https://justeattakeaway.com

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.