Terug naar school voor 15 euro bij Carrefour, het kan!

Evere, 09 augustus 2022 - Binnenkort start het nieuw schooljaar en veel ouders zijn al op zoek naar de vele schoolspullen die hun kinderen nodig zullen hebben. Een terugkeer naar school eerder gepland dan in voorgaande jaren in Wallonië aangezien deze laatste zal plaatsvinden op 29 augustus 2022 sinds de wijziging in de schoolkalender. In deze context van inflatie in België heeft Carrefour aan zijn klanten gedacht en biedt het een back-to-school-set in het 1e lager aan voor 15 euro.

2 sets schoolbenodigdheden voor 2 verschillende back-to-school situaties

Om iedereen een betaalbare eerste back-to-school te kunnen aanbieden, stelt Carrefour twee sets schoolbenodigdheden voor die zowel jong als oud tevreden zullen stellen, maar ook het budget van de ouders.

1. Set voor 1ste basisschool voor € 15, Carrefour heeft contact opgenomen met veel basisscholen om een ​​lijst te krijgen met basisschool benodigdheden die iedereen nodig heeft om in Wallonië  met zijn 1e basisschool te beginnen.

Deze set bevat: een rugzak, een Color pennenzak, 2 Carrefour lijmstiften, een Carrefour gelinieerd A5 notitieboekje, een Carrefour-schaar, een ordner (map met hefboom-mechaniek), een pakje van 4 gewone Carrefour potloden, 24 Carrefour kleurpotloden, 2 Carrefour gummen , 12 Carrefour gekleurde stiften en een Carrefour-lat van 30 cm; alles voor een betaalbare prijs van 15 euro.

2. De ‘studenten’-set van € 10 bevat: 4 Carrefour-fluostiften, 50 Carrefour-pochetten A4 glad, 10 Carrefour-balpennen, 1 bloknote van 100 Carrefour-vellen, 4 Carrefour-vulpotloden, 3 Carrefour-correctiepennen en een Carrefour-documentbeschermer; ook verkrijgbaar voor een betaalbare prijs vanaf 10 euro. 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.