Terug naar school voor 15 euro bij Carrefour, het kan!

Evere, 09 augustus 2022 - Binnenkort start het nieuw schooljaar en veel ouders zijn al op zoek naar de vele schoolspullen die hun kinderen nodig zullen hebben. Een terugkeer naar school eerder gepland dan in voorgaande jaren in Wallonië aangezien deze laatste zal plaatsvinden op 29 augustus 2022 sinds de wijziging in de schoolkalender. In deze context van inflatie in België heeft Carrefour aan zijn klanten gedacht en biedt het een back-to-school-set in het 1e lager aan voor 15 euro.

2 sets schoolbenodigdheden voor 2 verschillende back-to-school situaties

Om iedereen een betaalbare eerste back-to-school te kunnen aanbieden, stelt Carrefour twee sets schoolbenodigdheden voor die zowel jong als oud tevreden zullen stellen, maar ook het budget van de ouders.

1. Set voor 1ste basisschool voor € 15, Carrefour heeft contact opgenomen met veel basisscholen om een ​​lijst te krijgen met basisschool benodigdheden die iedereen nodig heeft om in Wallonië  met zijn 1e basisschool te beginnen.

Deze set bevat: een rugzak, een Color pennenzak, 2 Carrefour lijmstiften, een Carrefour gelinieerd A5 notitieboekje, een Carrefour-schaar, een ordner (map met hefboom-mechaniek), een pakje van 4 gewone Carrefour potloden, 24 Carrefour kleurpotloden, 2 Carrefour gummen , 12 Carrefour gekleurde stiften en een Carrefour-lat van 30 cm; alles voor een betaalbare prijs van 15 euro.

2. De ‘studenten’-set van € 10 bevat: 4 Carrefour-fluostiften, 50 Carrefour-pochetten A4 glad, 10 Carrefour-balpennen, 1 bloknote van 100 Carrefour-vellen, 4 Carrefour-vulpotloden, 3 Carrefour-correctiepennen en een Carrefour-documentbeschermer; ook verkrijgbaar voor een betaalbare prijs vanaf 10 euro. 

Aurélie Gerth

Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.