Tickets uitverkocht! Laatste tickets te koop bij Carrefour voor de wedstrijd Rode Duivels vs Nederland

  • Kaarten voor de wedstrijden van de Duivels te koop in alle Carrefour Hypermarkten en Carrefour Market

    • Tickets voor de wedstrijd Rode Duivels vs Nederland op 3 juni 2022 in het Koning Boudewijnstadion

    • Tickets voor de wedstrijd Rode Duivels vs Polen op 8 juni 2022 in het Koning Boudewijnstadion

  • Voor elk gekocht ticket wordt 1 reep Côte d'Or chocolade van 400g aangeboden

Evere, 24 mei 2022 - De wedstrijd Rode Duivels vs Nederland is uitverkocht, de laatste beschikbare tickets zijn te koop bij Carrefour. Als officiële sponsor van de Rode Duivels verkoopt Carrefour tickets voor de kwalificatiewedstrijden voor de Nations League. De Duivels beginnen met de ontvangst van Nederland op 3 juni, en zullen het 5 dagen later opnemen tegen Polen, ook thuis, in het Koning Boudewijnstadion.

Er zijn nog 250 plaatsen beschikbaar voor de wedstrijd tegen Nederland. Er zijn nog meer dan 500 tickets beschikbaar voor de wedstrijd tegen Polen. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Elk gekocht ticket geeft recht op een extra geschenk: een gratis reep Côte d'Or chocolade (400g). Plaatsen kunnen worden gekocht bij het onthaal van de Carrefour winkels. 

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.