West-Vlaamse Carrefour Market Kortemark heropent zijn deuren

Feest in Kortemark vandaag! De Carrefour Market is opnieuw open. Na een sluiting van enkele weken is de Market nu helemaal klaar om zijn klanten opnieuw te ontvangen in een mooi vernieuwde winkel met een top aanbod van dagverse producten. Met een lokaal aanbod aangepast aan de regionale wensen van de klanten, zetten de zussen Laure en Marie hun beste beentje voor om het de klanten eens zo goed naar de zin te maken.

De derde generatie retailers

Laure (29) en Marie Petitqueux (26), zijn de nieuwe uitbaatsters van de compleet vernieuwde supermarkt. Ze zijn de kleindochters van Wilfried Pollet (83) die samen met zijn echtgenote, Lena Gekiere, in 1964 het Unic-warenhuis op de Markt in Kortemark opende. De ouders van Laure en Marie namen de winkel, die intussen werd omgedoopt van GB naar Carrefour Market, over in 2007 om hem nu over te laten aan hun dynamische dochters.  

De Market in een nieuw kleedje

De winkel, die een oppervlakte heeft van 1.046m2, werd volledig vernieuwd.  De Market kreeg een mooie nieuwe vloer, een nieuw plafond en nieuwe rekken. De ingang werd verplaatst en er werden nieuwe raampartijen voorzien voor meer lichtinval. Er zijn ook 3 nieuwe togen in bediening, met name kaas, beenhouwerij en charcuterie/traiteur, om de klant nog beter te dienen.

Er werd heel wat aandacht besteed aan duurzaamheid en energiebesparing. Zo wordt er onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2 en is er overal ledverlichting. Voor klanten die wat tijd wensen uit te sparen telt de nieuwe Market naast 2 traditionele kassa's ook 4 zelfscan kassa’s.  Je kan hier ook met de Carrefour-app winkelen.  

Bereikbaarheid troef

De parking, die zich net naast de ingang bevindt, biedt 74 parkeerplaatsen. Er zijn bijna dubbel zoveel plaatsen als voordien. Ook komen er 4 laadpalen voor elektrische voertuigen.

De openingsuren zijn uitgebreid met een beschikbaarheid alle dagen.   

Een veelzijdig en divers aanbod 

De vernieuwde Carrefour Market wordt beheerd door de 2 dynamische zussen die de winkel in franchise hebben. Ze bieden in hun assortiment heel wat producten van het huismerk Carrefour aan, evenals een brede waaier aan veggieproducten, producten van de wereldkeuken, dagelijks vers ter plekke afgebakken brood en kip aan ’t spit. Ook kan de klant er terecht voor een verrassend aanbod van snelle lunches en een groenten- en fruitafdeling. Verder biedt de winkel een traditioneel assortiment aan van bloemen, maar ook cadeaukaarten.      

Klanten in de bloemetjes van 16 tot 20 maart

De eerste klanten die de winkel bezoeken tussen 16 en 20 maart zullen extra in de watten gelegd worden. Er zullen doorlopend animaties zijn met hapjes en een drankje. De eerste 100 klanten krijgen een goodiebag ter waarde van 40 euro. Ook worden er 3 volle winkelkarren verloot.

Adres: Torhoutstraat 4, 8610 Kortemark

Openingsuren:
Vanaf dinsdag, alle dagen van 8u tot 19u. 
Op zondag van 8u tot 12u30. 
Op maandag van 12u30 tot 19u.

Franchisepartners: Laure en Marie Petitqueux

 

Aurélie Gerth

Aurélie Gerth

PR & Corporate Communications Director, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

In België telt Carrefour 786 winkels, die in verschillende formaten bestaan : de Hypermarkten Carrefour, de Carrefour Market supermarkten, de Carrefour Express buurtwinkels en 230 afhaalpunten Carrefour Drive. 

Door de klanten haar topprioriteit te maken, wil Carrefour partner zijn van hun dagelijkse leven. Daarom biedt Carrefour hen een ruime keuze van producten en diensten aan, tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inbreng van meer dan 11.300 gemotiveerde medewerkers. 

Carrefour heeft nieuwe oplossingen via verschillende kanalen ontwikkeld om aan de nieuwe consumptiepatronen te voldoen en om de boodschappen van haar klanten te vergemakkelijken. De klanten kunnen nu hun boodschappen online doen op de website en de Carrefour Belgium App, op ShipTo, Deliveroo of via Uber Eats. Ze kunnen hun boodschappen thuis ontvangen of in één van de 230 Drive afhaalpunten.

Door het programma Act For Food, is de ambitie van Carrefour de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. De groep neemt concrete acties om het milieu te beschermen en om voedingsmiddelen van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. 

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep. Met een multi-format netwerk van meer dan 13.000 winkels in meer dan 40 landen is de Carrefour Groep een van 's werelds grootste food retailers. Carrefour behaalde in 2021 een omzet van 81,2 miljard euro. Zijn netwerk van geïntegreerde winkels biedt werk aan meer dan 320.000 mensen die ertoe bijdragen dat Carrefour wereldleider wordt in de overgang naar voeding voor iedereen, door elke dag kwaliteitsvoeding aan te bieden, overal toegankelijk en tegen een redelijke prijs. In totaal werken er wereldwijd meer dan 500.000 mensen onder de vlag van Carrefour.

Voor meer informatie : https://newsroom.carrefour.eu (newsroom), https://www.carrefour.be/nl.html, of om ons op LinkedIn te volgen : @CarrefourBelgium.