€110.213 ingezameld voor SOS Kinderdorpen dankzij de Solidaire Afronding van Carrefour

Zaventem, 22 juni 2022 - Tijdens de tweede helft van mei konden klanten van Carrefour het totaalbedrag van hun aankopen naar boven afronden ten voordele van SOS Kinderdorpen. Opnieuw toonden de klanten van de retailer hun vrijgevigheid. In totaal werd meer dan 110.000 euro ingezameld. Dankzij jouw schenking helpt SOS Kinderdorpen kinderen in noodsituaties, biedt het een thuis voor kinderen die alleen opgroeien, versterkt het de zelfstandigheid van kwetsbare gezinnen en jongeren en bevordert het de rechten van kinderen. Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om de projecten van SOS Kinderdorpen in België te steunen.

“Afronden om beter op te groeien. In België groeit 1 kind op 25 alleen op”. Zo luidde de krachtige boodschap van de Solidaire Afronding ten voordele van SOS Kinderdorpen die Carrefour in mei organiseerde in haar meer dan 700 verkooppunten. Door hun kassaticket af te ronden naar de volgende euro, kunnen klanten kinderen helpen.

«Carrefour België is sinds 2013 partner van SOS Kinderdorpen. We zijn elke keer verheugd dat onze klanten enthousiast bijdragen aan de missie van deze prachtige organisatie” legt Pascal Léglise, CSR & Quality Director van Carrefour België, uit. “We willen hen nogmaals bedanken voor hun vrijgevigheid. De Solidaire Afronding mag dan een klein gebaar zijn voor onze klanten, samen maakt hun bijdrage een belangrijk verschil uit voor de toekomst van vele kinderen.” 

SOS Kinderdorpen zal het ingezamelde bedrag van 110.213 euro gebruiken om zorgprojecten te ondersteunen die een directe impact hebben op kinderen: https://www.sos-kinderdorpen.be/ .

Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.