De nieuwe Carrefour Market in Moerbeke-Waas vervangt de vorige Carrefour Express Oranje

Zaventem, 16 mei 2024 - De Carrefour Market in Moerbeke-Waas heropent vandaag zijn deuren in een gloednieuw gebouw. Deze winkel, die vroeger de Express Oranje was, wordt beheerd door franchisepartner Jeroen Lagaert. Deze nieuwe Carrefour Market, gelegen in een dorp, biedt lokale klanten een breed assortiment kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. 

Een enthousiaste franchisepartner met een schat aan ervaring

Jeroen Lagaert werkt sinds 2016 voor Carrefour als winkelmanager. Hij is blij om dit jaar zijn tweede winkel te openen, vlak naast de vorige Express Oranje, geholpen door een dynamisch team van een tiental medewerkers. Zijn eerste winkel was de Carrefour Market in Zeveneken, die op 27 maart opende.

Welkom op 28 mei voor de receptie

Jeroen nodigt de klanten graag uit op een openingsreceptie op 28 mei van 17 tot 20 uur om de opening te vieren.

Heerlijke, gezonde producten: groenten en fruit, bio- en veggie-producten 

Dankzij het uitgebreide en gevarieerde assortiment voldoet de supermarkt van 650 m² aan alle dagelijkse behoeften van klanten: een brede waaier ​ verse producten, groenten en fruit, biologische en vegetarische opties en maaltijdpakketten, evenals een volledig assortiment in vlees en vis. Het brood is er dagelijkster plekke gebakken. 

Folder aanbiedingen

Kwaliteitsproducten van Carrefour-merken, tegen prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn, krijgen meer aandacht in de winkel. De winkel biedt het hele jaar door de aantrekkelijke promoties van de folder van Carrefour Market om de koopkracht van klanten te ondersteunen.

Een winkel gericht op duurzaamheid

Franchisepartner Jeroen Lagaert legt sterk de nadruk op duurzaamheid en gebruikt duurzame materialen om de ecologische voetafdruk van de winkel te verkleinen. In de nieuwe winkel heeft hij deuren op alle koelkasten geïnstalleerd, moderne LED-verlichting en een intelligente koelunit. Daarbij is het gebouw volledig geïsoleerd. 

Praktische informatie

  • Adres: Hospicestraat 11 - 9180 Moerbeke-Waas
  • Openingstijden: van 8 tot 19 uur van dinsdag tot zaterdag en van 8 tot 18 uur op zondag. Op maandag gesloten. 
  • Franchisepartner: Jeroen Lagaert

Hieronder vindt u enkele foto's van de winkel.

Website preview
Een nieuwe Carrefour Market opent haar deuren in Zeveneken
Zeveneken, 27 maart 2024 - Een nieuw tijdperk breekt aan voor de inwoners van Zeveneken met de opening van de gloednieuwe Carrefour Market. Onder...
Carrefour België
Siryn Stambouli

Siryn Stambouli

Spokesperson, Carrefour

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.