Een nieuwe Carrefour Express opent de deuren in de Sinte-Aleidis wijk in Sint-Pieters-Woluwe

Woensdag 26 januari - Vandaag opent een Carrefour Express haar deuren in Sint-Pieters-Woluwe, in het hart van de Sinte-Aleidis wijk, op de hoek van de Sinte-Aleidislaan en het Voorplein. De winkel, met een verkoopoppervlakte van 129 m², is gelegen in een woonwijk en richt zich tot de buurtbewoners en studenten, onder andere van de ICHEC-hogeschool, die op slechts een paar honderd meter van de winkel ligt. De winkel maakt deel uit van de nieuwe generatie Express winkels en onderscheidt zich door een zeer compleet en gevarieerd aanbod en een comfortabele inrichting voor de klant. De Carrefour Express is een praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour die het beste toegankelijk wil maken voor iedereen.

De derde brusselse winkel van franchisepartner Jérôme Bayet

De franchisepartner Jérôme Bayet, die deze nieuwe Express in Sint-Pieters-Woluwe beheert, baat ook de Carrefour Express Dumontplein en de Carrefour Express Montjoie uit. Zijn expertise en ervaring zullen goed van pas komen voor de uitbating van deze nieuwe winkel, die zijn lokale en brusselse verankering bevestigd. De winkel is geopend van 7.00 tot 20.00 uur van maandag tot vrijdag, en van 8.00 tot 20.00 uur in het weekend en op feestdagen.

Het assortiment is de vertaling van de strategie van Carrefour en haar concreet engagement voor het milieu en voor een betere voeding. Daarom ligt de nadruk op verse groenten en fruit, lokale producten, het merk Carrefour, alsmede biologische en vegetarische producten. De lokale producten die in de kijker worden gezet, zijn onder meer yoghurt van Ferme du Tambourin, Al djote taarten van het etablissement Tournay, soepen van Le Potager en Bolognese saus van La Corbeille. 

Carrefour Sinte-Aleidis biedt ter plaatse gebakken brood en smakelijk gebak, evenals verfrissende vers geperste vruchtensappen en koffie om mee te nemen. Voor de lunch biedt het lunchtime gamma van Carrefour gezonde en makkelijk te eten maaltijdoplossingen voor onderweg: soepen, pasta salades en wraps, maar ook gesneden fruit. Het assortiment evenwichtige bereide maaltijden van Carrefour the Market is er ook verkrijgbaar en biedt tal van voordelen op vlak van voeding en milieu: een nutriscore A, minimaal 50% groenten en een 100% recycleerbare verpakking uit plantaardige pulp. 

Zoals de meeste Carrefour Express-winkels is ook deze winkel uitsluitend uitgerust met traditionele kassa's waar klanten gsm-kaarten en cadeaubonnen kunnen kopen. Klanten kunnen ook hun gereserveerde Too Good To Go-pakketten, die ze via de applicatie hebben besteld, afhalen om zo voedselverspilling tegen te gaan. 

Heel wat inspanningen op vlak van duurzaamheid

De franchisepartner heeft veel aandacht besteed aan duurzaamheid, want deze winkel maakt gebruik van een CO2-koelsysteem en heeft koelkasten met deuren geplaatst om het energieverbruik te minimaliseren.

Hieronder vindt u foto’s van de winkel.

 

Adres :

Carrefour Express Sinte-Aleidis

Sinte-Aleidislaan 54 1150 Sint-Pieters-Woluwe 

Openingsuren :

07u00 - 20u00 van maandag tot vrijdag

08u00 - 20u00 weekends en feestdagen

Gesloten op dinsdag

Franchisepartner :

Jérôme Bayet

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.