Week van de Mobiliteit 2022: Carrefour werkt samen met Skipr en MyMove

Zaventem, 20 september 2022 - Carrefour België lanceerde in 2020 het Mobiliteitsbudget voor medewerkers. 25% van de nieuwe medewerkers kiest voor deze oplossing. Het mobiliteitsbudget beantwoordt aan de specifieke mobiliteitsbehoeften en -verwachtingen van elke werknemer. In deze context is Carrefour een partnerschap aangegaan met Skipr en MyMove: deze platformen vervolledigen het mobiliteitsaanbod van Carrefour voor zijn werknemers.

Duurzaamheid staat centraal in de strategische beslissingen van Carrefour België. De invoering van deze alternatieven is de vertaling van de Act For Food-campagne naar duurzaamheid. Als detailhandelaar hebben de meeste beslissingen van Carrefour immers betrekking op voedsel, maar het bedrijf wil zijn inspanningen ook naar andere gebieden uitbreiden. 

Skipr - een alles-in-één oplossing voor duurzame mobiliteit

Met de Skipr-toepassing kunnen de werknemers van Carrefour Belgium de hele cyclus van hun mobiliteit en hun budget beheren, ongeacht hun vervoermiddel: fiets, tram, scooter, trein, al deze oplossingen zijn geïntegreerd in het platform om hun reis te vergemakkelijken. Met deze alles-in-één oplossing kan elke werknemer zijn reizen plannen, boeken en beheren.

MyMove - autoverhuur in een gedeelde vloot

Dankzij de MyMove App kunnen medewerkers van Carrefour een auto huren voor een periode van 30 minuten tot 2 weken, op basis van een gedeeld wagenpark principe. Voor deze lancering worden drie voertuigen ter beschikking gesteld van de werknemers op de parking van het hoofdkantoor. Dit alternatief is voor werknemers die ervoor hebben gekozen niet fulltime over een auto van de zaak te beschikken, maar er in bepaalde situaties wel gebruik van willen maken. Ze kunnen een auto reserveren voor hun werk of als ze op vakantie gaan.

SKPIR-MYMOVE-CARREFOUR-FRNL-HD.mp4

MP4 - 326 Mb

Aurélie Gerth

Woordvoerster, Carrefour

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Carrefour België

Carrefour België is een toonaangevende supermarktketen met meer dan 700 winkels - de Carrefour Hypermarkten, de supermarkten Carrefour Market en de Carrefour Express buurtwinkels - en 180 Carrefour Drive afhaalpunten. Carrefour biedt haar klanten in de fysieke winkels en online een ruime keuze aan producten en diensten tegen de beste prijzen, dankzij de dagelijkse inzet van meer dan 11.000 gemotiveerde medewerkers. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour Groep, een van 's werelds grootste food retailers, met 14.000 winkels in meer dan 40 landen. Bezoek voor meer informatie onze mediaroom https://newsroom.carrefour.eu, onze website https://www.carrefour.be/nl.html, of LinkedIn @CarrefourBelgium.